Home Over ons Starters Gdpr wetgeving Webinfo Contact Nuttige webinfo

Informatie die je opzoekt zodra je een zelfstandige

activiteit wenst te starten

Zoekmachines op het internet overstelpen u met allerhande informatie betreffende het starten van een eigen zaak. Het is van groot belang hieruit de correcte informatie te filteren die voor uw project van toepassing is. Hoofd of bijberoep? Hoeveel bedraagt de minimumbijdrage voor de sociale bijdrage? Zijn deze correct berekend? Of ontvang ik na enkele jaren een gecorrigeerde afrekening die pijnlijk uitvalt? Enz... Start ik een eenmanszaak of is een vennootschap een fiscaal interessante keuze. Waar treft men de nodige informatie aan voor de opstelling van een financieel plan? Wat omvat de term concurrentieanalyse en waar vergaar ik de nodige gegevens om deze uit te voeren? Wat kan de Ondernemingsradar voor mij betekenen? Bij ons kunt u voor al deze vragen steeds vrijblijvend en gratis voor een eerste advies terecht.

Interessante webpagina’s

Voor uw aangifte van de personenbelasting en de status van aangiten op te volgen. Tevens kunt u hier diverse formulieren downloaden.
A.L. Advies & Boekhoudkantoor
Opzoeken van akten van vennootschappen. Offieciele en overheidspublicaties.
De publieke gegevens van iedere geregistreerde onderneming en vestigingseenheid in België Nuttige gegevensbank betreffende uw concurrentie. https://www.nbb.be/nl Raadpleging jaarrekeningen en neerlegging. https://www.unizo.be De Unie van Zelfstandige Ondernemers.
Webinfo