02/04/15

Home
Up
Nuttige links
Contactformulier

 

 

Adres:

Laarstraat 33

2160 Wommelgem

 

Kroonstraat 63

2140 Borgerhout

 

Tel: +32 03.236.02.98                  E-mail: info@boekhoudkantoor-bvba.be

Fax +32 03.272.39.83

Begeleiding starters:

Opstellen financieel plan:

Terug naar vorige pagina

Wat is een financieel plan?

 

Startende ondernemers dienen niet enkel een goed product of dienst aan te bieden maar moeten zich er terdege van vergewissen of het geplande project ook financieel realistisch en marktgericht is. Het financieel plan is een gedachteoefening waarbij de haalbaarheid van de geplande onderneming onderzocht wordt. Hoeveel geld (kapitaal) heb ik nodig om mijn zaak comfortabel op te starten? Hoeveel inkomsten zal mijn onderneming moeten genereren om rendabel te zijn? Hoe zie ik de evolutie van deze inkomsten en uitgaven?

 

 

 

 

Google

 Een goed financieel plan stelt men best op in samenspraak met degelijk ge´nformeerde adviseurs. De boekhouder is hierbij een sleutelfiguur waarmee men nauwgezet de zaken overloopt om alzo een duidelijk beeld te krijgen over het geplande geheel. Tevens zal uw boekhouder u adviseren, bijstaan en kanaliseren in het kluwen van formaliteiten. Indien nodig verwijst hij u verder naar meer gespecialiseerd advies inzake fiscaliteit voor bepaalde facetten en vragen, waarbij hij deze vraagstukken zo concreet mogelijk opstelt.

Met het uiteindelijke, verfijnde, resultaat  van het financieel plan kan u vlotter onderhandelen bij eventuele financiers of te overtuigen zakelijke partner

 

        Neem contact op voor opstellen financieel plan E-mail

        Neem contact op voor opstellen financieel plan via contactformulier

Home ] Nuttige links ] Contactformulier ] Services ]

Laatste update 01/22/12    copyright f.Prenen